Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/elbketerapi.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/elbketerapi.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/elbketerapi.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5892
Terapi - Elbketerapi.dk

Terapi

 

Psykoterapien støtter dig i at gå tilbage i din historie og se på de årsager, der er medvirkende til det liv du lever i dag.

Måske oplever du begrænsninger og følelser du har svært ved at leve med: vrede, angst, uro, tristhed, depression, ensomhed, stress, overbekymring, rastløshed og svigt af sig selv. Måske har du svært ved at sige fra, måske oplever du vredesudbrud, overspisning og svigtende mod til at sige din mening.

Din adfærd og din oplevelse af dig selv, har ofte en årsag i din historie, der rummer de erfaringer du har gjort dig igennem dit liv på godt og ondt.

Psykoterapien støtter dig i at få kontakt til din underbevidsthed. I din underbevidsthed ligger alle dine erfaringer, gode som mindre gode, lagret. Når du har fået kontakt med din underbevidsthed, har du også mulighed for at finde årsagerne til, hvorfor du er som du er i dag og få gjort op med gamle og uforløste følelser.

De dårlige følelser er de bedste 

“De dårlige følelser er de bedste, fordi de giver kraftige og tydelige signaler om at der er noget galt, og derved tilskynder os til at handle. Men det forstår vi ikke. Vi tror signalerne skal fjernes og bruger dem ikke som det fantastisk vigtige redskab, de er. De ubehagelige følelser er en uvurderlig vigtig del af menneskets organisme, som både vor psyke og vor krop er afhængig af. Men ingen har lært os at bruge dem. Vi har ikke lært at handle, og vi har ikke fået en adfærd i samspil med de ubehagelige følelser, hverken som barn eller som voksen. Handler vi hensigtsmæssigt, vil de dårlige følelser kun medføre et kortvarigt lettere ubehag, og et efterfølgende langvarigt behag. Præcis som når vi tager noget at spise, og sult bliver til mæthed”. Fra “Følsom og voksen” af Allan Bansholm Nilsson.

“Din adfærd og din oplevelse af dig selv, har ofte en årsag i din historie”