Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/elbketerapi.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/elbketerapi.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/elbketerapi.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5892
Psykoterapeut og Coach

Om mig

 

Min baggrund for at praktisere som psykoterapeut er et langt arbejdsliv som sygeplejerske hvor jeg igennem mere end 25 år har mødt en lang række mennesker i krise med behov for hjælp og støtte til at komme videre i deres liv. Dette gælder patienter såvel ansatte i sundhedsvæsnet. Det psykologiske aspekt i at gennemleve krise som følge af sygdom, tab af ens nærmeste, livskriser og ikke mindst stress har altid vakt min opmærksomhed og interesse.

Jeg har arbejdet inden for en bred vifte af sundhedsvæsnet såsom hospitaler, psykiatri, flygtningecentre, hjemmesygepleje samt ledelse. Uanset hvor jeg har befundet mig har der altid været et behov for at hjælpe med krise for det enkelte menneske.

Efter selv at have gennemlevet forskellige kriser i livet erfarede jeg at psykoterapien var en fantastisk støtte til at få indsigt og hjælp til at komme videre og derved blev min interesse yderligere vakt.

Jeg er nu selv eksamineret Psykoterapeut og Mastercoach fra den 4 årige uddannelse på Coach & Psykoterapeut Skolen i København.

 

I 2004 tog jeg desuden en et årig uddannelse som massør.

Morten Elbke Nielsen

Morten Elbke Nielsen

Terapeut og Coach

Telefon 7111 6366 Kontakt@elbketerapi.dk